Στην οροφή μιας πολυκατοικίας στην πολιτεία Virginia των ΗΠΑ, κατέληξε ένα μικρό αεροσκάφος τύπου Cessna λίγο μετά τα μεσάνυχτα την Παρασκευής, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους εκ των οποίων τον ένα σοβαρά, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

O ένοικος David Ventura, αφηγείται πώς βίωσε αυτή την απίστευτη εμπειρία και περιγράφει και έναν μάλλον σουρρεαλιστικό διάλογο που διεμείφθη με τον πιλότο… 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κοιμόμουν όταν ξαφνικά το αεροπλάνο εισέβαλε στο σαλόνι μου. Ανάμεσα σε πυκνούς καπνούς είδα κάτι να καίγεται και τότε είδα τον πιλότο και τον ρώτησα “τι θέλεις εδώ πέρα” και μου απάντησε “είχαμε ένα μικρό ατύχημα…” Τον ρώτησα “είστε εντάξει”; και μου απάντησε “ναι”».

Σοβαρά τραυματισμένος ο πιλότος, και ελαφρότερα το δεύτερο μέλος του πληρώματος, καθώς και η σύζυγος του David, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως λίγο πριν την πτώση του αεροσκάφους, τα δύο μέλη του πληρώματος έκαναν λήψη αεροφωτογραφιών από των σταθμών του μετρό της Washington DC, όταν από ηλεκτρική βλάβη έσβησε ο κινητήρας, κάτι το οποίο τελικά αποτέλεσε και την αιτία του ατυχήματος.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης