Αεροσκάφος της Air France άλλαξε πορεία έπειτα από «ανώνυμη απειλή»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015, 12:51
Αεροσκάφος της Air France άλλαξε πορεία έπειτα από «ανώνυμη απειλή»
Αεροσκάφος της Air France που πραγματοποιούσε πτήση από το Σαν Φρανσίσκο προ το Παρίσι άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στο Μόντρεαλ, «για προληπτικούς λόγους», κατόπιν απόφασης που έλαβε το πλήρωμα έπειτα από «ανώνυμη απειλή», ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική αεροπορική εταιρεία.

«Η Air France επιβεβαίωσε ότι έπειτα από ανώνυμη απειλή το πλήρωμα της πτήσης AF083 που εκτελούσε στις 7 Δεκεμβρίου την πτήση Σαν Φρανσίσκο-Παρίσι (...) αποφάσισε για προληπτικούς λόγους και σε εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας που ισχύουν να αλλάξει πορεία προς το αεροδρόμιο του Μόντρεαλ, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο στις 23.48 (τοπική ώρα, 06.48 ώρα Ελλάδος σήμερα)» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της προς το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Οι τοπικές Αρχές θα προχωρήσουν στους απαραίτητους ελέγχους στο αεροπλάνο, στους επιβάτες και στις αποσκευές τους. Μια έρευνα θα γίνει επίσης από τις Αρχές για να εντοπιστεί η προέλευση της απειλής» τονίζει η Air France, η οποία εκφράζει τη λύπη της για την ενόχληση και την καθυστέρηση που προκάλεσε στους πελάτες της.

«Το αεροπλάνο δεν έχει ακόμη αναχωρήσει (από το Μόντρεαλ), ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι» είχε σημειώσει λίγο νωρίτερα σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της Air France.

Δείτε φωτογραφίες που ανήρτησαν επιβάτες του αεροπλάνου στο twitter λίγο πριν αποβιβαστούν από το αεροσκάφος:
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015, 12:52