Ογδόντα δύο μέλη των αστυνομικών δυνάμεων ασφαλείας και συνολικά 120 άτομα σκοτώθηκαν σήμερα από ένοπλες ομάδες στην πόλη Τζισρ αλ Σουγιούρ, στην επαρχία Ίντλιμπ της Συρίας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, προσθέτοντας ότι ο στρατός καθοδηγεί από το Σάββατο τις επιχειρήσεις ασφαλείας στην περιοχή αυτή που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας.

«Διάφορες ένοπλες δυνάμεις προχώρησαν σε μια πραγματική σφαγή. Ακρωτηρίασαν τα πτώματα και άλλα τα έριξαν στον ποταμό Ορόντη» μετέδωσε η τηλεόραση, συμπληρώνοντας ότι παράλληλα κατέκαψαν πολλά κυβερνητικά κτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύρος υπουργός Εσωτερικών, Μοχάμαντ Ιμπραήμ αλ-Σάαρ, προειδοποίησε τις ένοπλες ομάδες ότι οι Αρχές της χώρας δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια και θα απαντήσουν στις πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις στη βορειοδυτική αυτή πόλη.

«Θα ενεργήσουμε με σθένος και αποφασιστικότητα με βάση τον νόμο και ποτέ δεν πρόκειται να σιωπήσουμε μπροστά σε ένοπλες επιθέσεις κατά της ασφάλειας της χώρας μας» ανέφερε σε τηλεοπτικό του μήνυμα ο Σύρος υπουργός Εσωτερικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης