Αυστραλία: Ζευγάρι ξεπέρασε το όριο της ηχορύπανσης την ώρα που έκανε σεξ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012, 13:23
Αυστραλία: Ζευγάρι ξεπέρασε το όριο της ηχορύπανσης την ώρα που έκανε σεξ
Εντολή αποχής από το θορυβώδες σεξ, με την απειλή στην αντίθετη περίπτωση της επιβολής προστίμου, δόθηκε σε ένα ζευγάρι στην Αυστραλία, το οποίο παραδέχθηκε ότι επιδιδόταν για ώρες σε θορυβώδεις ερωτικές περιπτύξεις πέντε βράδια την εβδομάδα, αφού η αστυνομία αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στις διαμαρτυρίες των γειτόνων είκοσι φορές, γράφει σήμερα η εφημερίδα Σάντεϊ Μέιλ.

«Ξεπεράσαμε το όριο της ηχορύπανσης σε τέτοιο βαθμό που μας συνέλαβαν και μας έβγαλαν έξω από το ίδιο μας το σπίτι και μας είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ» δήλωσε η 34χρονη Τζέσικα Έιντζελ στην εφημερίδα αυτή της Αυστραλίας.

Ο σύντροφός της, ο 45χρονος Κόλιν ΜακΚένζι, παραδέχθηκε στην Sunday Mail ότι οι ερωτικές τους συνευρέσεις είναι κάπως «θορυβώδεις».

Η αστυνομία εξέδωσε την εντολή αποχής για το ζευγάρι αυτό βάσει του νόμου περί ηχορύπανσης. Πρόκειται για την πρώτη εντολή αυτού του είδους που εκδίδεται στην πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας.

Στην περίπτωση που το ζεύγος δεν τηρήσει την εντολή και οι γείτονες ειδοποιήσουν ξανά την αστυνομία, υπάρχει ο κίνδυνος να του επιβληθεί πρόστιμο.

«Η αστυνομία είχε κληθεί στο παρελθόν στην κατοικία αυτή και είχε εκδώσει προειδοποιήσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αστυνομία είχε κληθεί νωρίτερα το ίδιο βράδυ, επομένως όταν την ξανακάλεσαν πήρε μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι γείτονες θα κοιμόντουσαν καλά τη νύχτα» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Τρέβορ Λόβγκροουβ, υπερασπιζόμενος την αστυνομία, μετά τις διαμαρτυρίες ότι εισβάλει στην ιδιωτική ζωή του ζευγαριού.
Πηγή: ΑΠΕ
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012, 13:23