Ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Ταϊβάν αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό, μετά τις προβλέψεις ενός «προφήτη» για επικείμενη καταστροφή της χώρας από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Ο 70χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε σε προάστιο της Ταϊπέι, και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, έπασχε από κατάθλιψη και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί μετά τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, αλλά και τις προβλέψεις ενός άνδρα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι προφήτης και προέβλεψε μια ανάλογη καταστροφή για την Ταϊβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρευνα διεξάγεται για τον… προφήτη που είναι γνωστός ως καθηγητής Ουάνγκ. Οι προβλέψεις του προκάλεσαν πανικό σε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι έφτιαξαν καταφύγια σε κοντέινερ, καθώς ο «προφήτης» ισχυρίζεται ότι αυτά είναι ασφαλέστερα από κανονικά σπίτια.

Ο άνδρας αυτός προέβλεψε πως ένα τεράστιο τσουνάμι θα πλήξει την Ταϊβάν στις 11 Μαΐου, προκαλώντας τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων. Μετά την πρόβλεψη αυτή, εκατοντάδες καταφύγια χτίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Πούλι, στην Κεντρική Ταϊβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης