Ισραηλινός στρατιώτης αυτοπυροβολήθηκε την ώρα της αποχαιρετιστήριας τελετής προς τιμή του Γάλλου Προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, παρουσία του πρωθυπουργού, Εχούντ Ολμέρτ, και του Προέδρου, Σιμόν Πέρες, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στις εικόνες που μετέδωσαν τα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, την ώρα που το ζεύγος Σαρκοζί – Μπρούνι αποχαιρετούσε τον Όλμερτ, ξαφνικά περικυκλώθηκε από τους φρουρούς ασφαλείας και ανέβηκε γρήγορα στο αεροπλάνο, ενώ ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο αυτοκίνητό του. Το αεροσκάφος του γάλλου προέδρου αναχώρησε χωρίς να σημειωθεί κανένα περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυτοκτονία είναι η πιο πιθανή αιτία του θανάτου του στρατιώτη, σύμφωνα με την αστυνομία. “Με βάση την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, τα στοιχεία “δείχνουν” αυτοκτονία”.

Ο ισραηλινός στρατιώτης στεκόταν σε ένα υψηλότερο σημείο στα πλαίσια της επιχείρησης ασφαλείας, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του. Το δυστύχημα έγινε σε λιγότερο από 200 μέτρα απόσταση από εκεί που στεκόταν ο Εχούντ Ολμέρτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης