Αυτός είναι ο ύποπτος για τη δολοφονία της μικρής Μαντλίν

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020, 14:38
Αυτός είναι ο ύποπτος για τη δολοφονία της μικρής Μαντλίν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν. Σήμερα η Daily Mail έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του κύριου υπόπτου για τη δολοφονία της μικρής.

Παράλληλα η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος ονομάζεται Christian Brueckner και είναι Γερμανός, είχε ομολογήσει σε άλλον άνδρα τη δολοφονία της.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η εφημερίδα, ο 43χρονος Christian Brueckner, Γερμανός παιδόφιλος και έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος είχε φυλακιστεί πέρυσι για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας, είχε ομολογήσει σε έναν φίλο του την απαγωγή του παιδιού σε ένα μπαρ το 2017 στην 10η επέτειο από την απαγωγή της, όταν είδε την εικόνα της στην τηλεόραση σε ένα αφιέρωμα της γερμανικής τηλεόρασης.

Στη συνέχεια έδειξε στον φίλο του ένα βίντεο με τον ίδιο να βιάζει μια γυναίκα. Ο άνδρας που τα άκουσε και τα είδε όλα αυτά ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, ο ύποπτος είχε φτάσει στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας το 1995, όταν ήταν 18 ετών. Για τα επόμενα 12 χρόνια έμενε γύρω από την Πράια Ντα Λουζ και έλεγε στην οικογένειά του ότι έκανε δουλειές του ποδαριού. Στην πραγματικότητα διακινούσε ναρκωτικά και έκανε διαρρήξεις σε σπίτια και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Πηγή: Daily Mail

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020, 14:45