Βιβλίο με τη βιογραφία της ετοιμάζεται να γράψει η 9χρονη Rubina Ali, πρωταγωνίστρια της ταινίας των οκτώ Oscar, Slumdog Millionaire.  Η Rubina, που ο σκηνοθέτης της ταινίας Danny Boyle την ανακάλυψε σε μια παραγκούπολη του Νέου Δελχί, θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της από τον εκδοτικό οίκο Transworld της Βρετανίας.

Σε αυτό θα αφηγείται πώς από τη φτώχια, κατόρθωσε να φθάσει στο Hollywood και να αποκτήσει διεθνή αναγνώριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, το μικρό κορίτσι και δύο ακόμη νεαροί συμπρωταγωνιστές της, ταξίδεψαν στο Χονγκ Κονγκ για να λάβουν μέρος σε μια φιλανθρωπική τηλεοπτική εκπομπή, όπου συγκεντρώθηκαν 100.000 δολάρια. Μάλιστα ερμήνευσαν και το γνωστό τραγούδι της ταινίας Jai Hο.

Στη συνέχεια οι μικροί πρωταγωνιστές έδωσαν μια παράσταση σε ένα εμπορικό κέντρο, τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί με μια ομάδα καλλιτεχνών του Bollywood.

Λίγες μέρες νωρίτερα έγινε γνωστό, ότι οι παραγωγοί της ταινίας «Slumdog Millionaire» δημιούργησαν ένα ταμείο για να στηρίξουν τις σπουδές των παιδιών και υποσχέθηκαν να τα βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στέγασης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να γκρεμίσει τις παράγκες όπου διέμεναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης