Αποκαλυπτική είναι η χήρα του διάσημου τραγουδιστή των Bee Gees, Rob Gibbs, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών τον περασμένο Μάιο ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η Dwina Gibb ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «Dailymail» ότι ο σύζυγός της προτίμησε να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία τον Νοέμβριο του 2010 και όχι να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες θα αποκάλυπταν τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Τα πρώτα καρκινικά κύτταρα εντοπίστηκαν στο σώμα του Rob τον Οκτώβριο του 2010 ύστερα από εγχείριση στο έντερο, ωστόσο παρά τις εκκλήσεις των γιατρών του, αποφάσισε να μην ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήθελε να σταματήσει με τίποτα. Τον παρακάλεσα λέγοντάς του: “Σε παρακαλώ, κάνε απλώς τις εξετάσεις”. Δυστυχώς, ορισμένες φορές μπορούσε να γίνει τόσο ξεροκέφαλος. Δεν του άρεσαν ποτέ τα άσχημα νέα. Νομίζω πως δεν ήθελε να ξέρει. Αποφάσισε λοιπόν να πάει σε μια συναυλία στη Νέα Ζηλανδία, λίγους μήνες μετά τον σεισμό (Κράιστσερτς)», εξήγησε.

Η είδηση του θανάτου του Rob Gibbs βύθισε στη θλίψη τα εκατ. των θαυμαστών του. Οι Bee Gees θεωρούνται ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά συγκροτήματα της Βρετανίας, έχοντας πωλήσει εκατ. δίσκους παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης:
«Ζωντανός» για πάντα στις καρδιές μας, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012, 02:47

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης