Ο Ιταλός επικεφαλής του ομώνυμου οίκου μόδας Vittorio Missoni επέβαινε σε μικρό αεροσκάφος το οποίο εξαφανίστηκε κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Η οικογένεια Missoni πληροφορήθηκε από το προξενείο της Βενεζουέλας ότι ο Vittorio Missoni και η σύζυγός του αγνοούνται, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερα» δήλωσε η εκπρόσωπος Maddalena Aspes. «Οι Αρχές θα ξεκινήσουν εκ νέου την αναζήτηση για το αεροσκάφος το πρωί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε χθες το πρωί μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του θερέτρου Λος Ρόκες, ενός αρχιπελάγους κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας.

Στο ίδιο δικινητήριο αεροσκάφος, τύπου Britten Norman NB2, εκτός από τον 58χρονο Vittorio Missoni και τη σύζυγό του Maurizia Castiglioni, επέβαινε ένα ακόμη ζευγάρι και διμελές πλήρωμα από τη Βενεζουέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Vittorio Missoni είναι γιoς του Ottavio Missoni, ιδρυτή του οικογενειακού οίκου μόδας – γνωστού για τα ρούχα του με τα έντονα χρώματα, τις ρίγες και τα χαρακτηριστικά σχέδια. Είναι συνιδιοκτήτης του οίκου με τα αδέλφια του, τον Luca και την Angela.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης