Διάσημος ερευνητής UFO και πρώην αστυνομικός υποστηρίζουν πως είδαν το λαμπερό φως τριγωνικού σκάφους στον ουρανό πάνω από το West Yorkshire.

Ο πρώην αστυνομικός εντόπισε τη δέσμη φωτός στον ορίζοντα προς το Holmfirth, στο Kirklees, το βράδυ της Πέμπτης. Με ένα ζευγάρι κιάλια παρατήρησε καλύτερα τι συμβαίνει. Είπε πως είδε ένα σκάφος τριγωνικού σχήματος που είχε σειρές από κόκκινα φώτα που αναβόσβηναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδοποίησε αμέσως τον ερευνητή UFO Gary Heseltine που πήγε στο σημείο και κατέγραψε με την κάμερά του το παράξενο φως. Ο 56χρονος έστησε μια κάμερα νυχτερινής καταγραφής και τράβηξε το βίντεο που έχει προκαλέσει αναστάτωση.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ αξιόπιστος και έλεγξα το παρελθόν του όταν ήρθε σε μένα πριν από 2 χρόνια με ένα βίντεο περίεργου αντικειμένου πριν από 25 χρόνια όταν υπηρετούσε ως αξιωματικός», είπε ο Gary Heseltine για τον απόστρατο αξιωματικό που δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

«Έκανε καλά που ήρθε σε επαφή μαζί μου. Αυτό που είδα ήταν ένα πολύ έντονο φως που δεν ήταν αστέρι. Το αντικείμενο δεν βρισκόταν σε κίνηση και ήταν αμυδρό στην αρχή αλλά στη συνέχεια το φως έγινε πιο λαμπερό. Αυτό ήταν πολύ ασυνήθιστο», τόνισε ο Gary Heseltine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Heseltine είναι από τους γνωστούς ερευνητές UFO στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 2013 ξεκίνησε το ηλεκτρονικό περιοδικό UFO Truth Magazine. Όσο ακόμα υπηρετούσε ως αξιωματικός δημιούργησε εθνική βάση δεδομένων της αστυνομίας για θεάσεις UFO και έχει καταγράψει εκατοντάδες περιστατικά.

Εδώ και τέσσερα χρόνια διοργανώνει ένα ετήσιο συνέδρια για τα ΑΤΙΑ στο Holmfirth, καθώς είναι πεπεισμένος ότι τα UFO είναι πραγματικά. «Υπάρχουν στοιχεία ότι υπάρχουν εξωγήινοι εδώ και πολλά χρόνια», αναφέρει σε έρευνά του.

Πηγή: Mirror

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης