Η ιστοσελίδα «Deutsche Wirtschafts Nachrichten» (DWN) -δηλαδή Γερμανικά Οικονομικά Νέα- είναι διαδικτυακή έκδοση που έχει δώσει μάχες εναντίον του ελέγχου που ασκεί η CIA (και ολοένα εντείνεται) στα γερμανικά ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι αποκαλύψεις του βιβλίου πρώην αρχισυντάκτη μιας από τις μεγαλύτερες γερμανικές εφημερίδες, της Frankfurter Algemeine Zeitung, του Udo Ulfkotte, ο οποίος παραδέχεται πως η CIA τον είχε δωροδοκήσει όπως και άλλα ηγετικά στελέχη του δυτικού Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην αρχισυντάκτης της μεγάλης γερμανικής εφημερίδας, αποφάσισε να ομολογήσει δημόσια -και με αυτό τον τρόπο- για την προσωπική του διαφθορά, αλλά και του υπόλοιπου δυτικού «ανεξάρτητου» Τύπου και ΜΜΕ γενικότερα, επειδή όπως γράφει στο βιβλίο του: «Η διαφθορά αυτή των δημοσιογράφων οδηγεί την Ευρώπη στα πρόθυρα του πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξή του στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT.com ο Udo Ulfkotte, παραδέχεται πως «υπηρξα δημοσιογράφος επί 25ετια, αφού σπούδασα και μορφώθηκα για να μάθω να λέω ψέματα και να προδίδω, αλλά προπάντων να μην λέω την αλήθεια στον κόσμο».

Στη συνέντευξή του υποστηρίζει ακόμη πως «η αμερικανική αριστοκρατία που ελέγχει τη CIA προωθεί αυτό το ενδεχόμενο, αλλιώς τη διάλυση της ΕΕ».

«Πολύ φοβάμαι το ενδεχόμενο ενός νέου πολέμου στην Ευρώπη, επειδή τα γερμανικά Μέσα και ιδιαίτερα συνάδελφοί μου, (που βρίσκονται σε διατλαντικούς οργανισμούς και υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ) καθημερινά γράφουν εναντίον της Ρωσίας».

Ο Ουφκότε, είναι σήμερα αποδιοπομπαίος τράγος στα γερμανικά Μέσα, επειδή τόλμησε να πει αυτά τα πράγματα.

Όπως γράφει με την ευκαιρία όλων αυτών, η «Deutsche Wirtschafts Nachrichten» η Γερμανία αποτελεί ένα προπύργιο της αμερικάνικης αυτοκρατορίας υποχρεώνοντας τα γερμανικά Μέσα να προωθούν ψευδείς ειδήσεις μόνο και μόνο για να υποστηρίζουν τις αμερικανικές πολιτικές».

Έτσι φτάσαμε και στο δημοσίευμα του περασμένου μήνα στην «The Washington Post» του ρεπόρτερ της Craig Timberg ο οποίος υποστήριζε πως «υπάρχει σκιώδης οργάνωση που προωθεί ακόμη και σε χιλιάδες αμερικανικούς ειδησεογραφικούς ιστοτόπους ρωσική προπαγάνδα».

Η ανακοίνωση που υπάρχει στην ιστοσελίδα της «Deutsche Wirtschafts Nachrichten» αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το επίσημο γερμανικό ραδιόφωνο δυσφημεί την DWN: Παρακαλώ υποστηρίξτε μας. Από εδώ και στο εξής, τρία άρθρα του DWN θα είναι ελεύθερα για ανάγνωση μόνο μετά την εγγραφή σε συνδρομή 7,99 ευρώ το μήνα, (80 ευρώ το χρόνο) χωρίς οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση και με τη δυνατότητα να σταματήσετε οποτεδήποτε αποφασίσετε.

Από την επιτυχία της πολιτικής συνδρομής, θα σημάνει αν αγαπητοί αναγνώστες, θέλετε να μας υποστηρίξετε, καθώς και υπάρχουν εκείνοι που έχουν κάνει οικονομικές προσφορές. Και ευχαριστούμε όλους.

Αυτό γίνεται για να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις από τα δημόσια Μέσα με προϋπολογισμό πλέον των οκτώ δισεκατομμυρίων που πληρώνονται από τους φορολογούμενους.

Κι όμως τα δημόσια αυτά Μέσα, όπως το γερμανικό ραδιόφωνο, καλούν τους ακροατές τους να μποϋκοτάρουν την DWN, με δυσφημιστικά επιχειρήματα.

Ζητήσαμε την νομική προστασία από την υπηρεσία Landgericht Berlin, να επιδικασθεί στο Γερμανικό Ραδιόφωνο χρηματικό πρόστιμο250.000 Euro, για να σταματήσει την δυσφημιστική εκστρατεία του εναντίον μας.

Η κατάσταση έχει γίνει κρίσιμη επειδή στην εκστρατεία εναντίον μας συμμετέχουν μέσω τους διαφημιστικού αποκλεισμού, αμερικανικά δικτυακά Μέσα, όπως το Facebook και το Google. Τα οποία μέσω «αλγορίθμων» τους χειραγωγούν τους αναγνώστες τους κατευθύνοντάς τους σε άλλες διαφημιστικές πλατφόρμες.

Τα Twitter, Facebook και Google, προσφέρουν κάθε είδους δυνατότητες για χειραγώγηση και παραπληροφόρηση μέσω μυστικών υπηρεσιών, λόμπις, κομματικών μηχανισμών, συνδέσμων και επιχειρήσεων που φαινομενικά διαχειρίζονται ειδησεογραφικούς ιστότοπους, αλλά με ελεγχόμενους δημοσιογράφους που κάνουν δεδομένη πολιτική αρθρογραφία (προπαγάνδα)…

Μόνον εσείς λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες μπορείτε να στηρίξετε την ανεξαρτησία του DWN, επειδή η δημοκρατία έχει την ανάγκη ανεξάρτητων και αδιάφθορων Μέσων.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να μας στηρίξετε…
Η εκδοτική ομάδα του DWN»

Σύνταξη Κ. Μπετινάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης