Το ομογενειακό ποδοσφαιρικό σωματείο «Ελλάς Μελβούρνης» (SMFC) σε συνεργασία με το ημερήσιο κολέγιο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Alphington Grammar ανακοίνωσαν την ίδρυση ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Ουσιαστικά μαθητές και μαθήτριες του ελληνικού κολεγίου παράλληλα με τις σπουδές τους θα μπορούν να αναπτύξουν και το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα θα προσφέρεται σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του κολεγίου από την 1η γυμνασίου έως την 3η λυκείου και θα έχει διάρκεια 30 εβδομάδων.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτή τη συνεργασία» δήλωσε ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη των νέων ποδοσφαιριστών της Ελλάς, ‘Αντριου Μεσουρούνι ενώ η διευθύντρια του Alphington Grammar School, Dr Vivianne Nikou είπε ότι «το κολέγιο δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές του να αναπτύσσονται σε όλα τα επίπεδα».

«Η συνεργασία με την Ελλάς κάνει το Alphington Grammar School πραγματικά να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα και δεν είναι τυχαίο ότι ήδη είναι μεταξύ των κορυφαίων σχολείων της Βικτώριας» είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Παπαστεργιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΑΜΠ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης