Οι αμερικανικές Αρχές διεξάγουν έρευνες για τις 29 επιστολές που έφθασαν σε σχολεία της Ουάσινγκτον και περιείχαν ύποπτη άσπρη σκόνη και αναφορές στην αλ Κάιντα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Οι συγκεκριμένες επιστολές ταχυδρομήθηκαν από το Τέξας και, μολονότι έκαναν αναφορές στην αλ Κάιντα, δεν περιείχαν συγκεκριμένες απειλές. Η σκόνη αποδείχθηκε ότι ήταν ακίνδυνο καλαμποκάλευρο, όπως μετέδωσε το FOX 5 News, επικαλούμενο επίσημες πηγές.

Ο θάνατος του Οσάμα μπιν Λάντεν σε αμερικανική επιχείρηση στο Πακιστάν ανάγκασε τις αμερικανικές Αρχές να λάβουν πρόσθετα μέτρα για ενδεχόμενα αντίποινα στο αμερικανικό έδαφος. Μάλιστα, το 2001, αμέσως μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε περιοχές της Ουάσινγκτον, όταν άνοιξαν επιστολές που περιείχαν άνθρακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπεύθυνος των επιθέσεων αυτών θεωρήθηκε από τις αμερικανικές Αρχές ο Μπρους Ίβινς, επιδημιολόγος που εργαζόταν για την κυβέρνηση των Η.Π.Α.. Ο Ίβινς αυτοκτόνησε πριν του απαγγελθούν επίσημες κατηγορίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης