Αμερικανίδα ισχυρίζεται πως προβλέπει σεισμούς με επιτυχία 93%!!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016, 16:40
Αμερικανίδα ισχυρίζεται πως προβλέπει σεισμούς με επιτυχία 93%!!
Μια γυναίκα ισχυρίζεται πως κάθε φορά που πονάει πολύ, μια φυσική καταστροφή είναι στο δρόμο της και υποστηρίζει ότι οι προβλέψεις της για σεισμό, είναι 93 τοις εκατό ακριβής!

Για την Charlotte King, κάθε φορά που πονάει, είναι στιγμή αγωνίας καθώς ξέρει ότι μια μεγάλη φυσική καταστροφή είναι έτοιμη να χτυπήσει και ότι άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν.

Είναι 70 ετών, από το Όρεγκον των ΗΠΑ, και ισχυρίζεται ότι βιώνει έντονους σωματικούς πόνους πριν από κάθε μεγάλο σεισμό και έκρηξη ηφαιστείου για τα τελευταία 40 χρόνια.

Μπορεί να ακούγεται βγαλμένο από βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, αλλά η Charlotte ισχυρίζεται πως έχει σώσει ζωές με τις προβλέψεις της, τις οποίες και στέλνει με email στους οπαδούς της εβδομαδιαία.

Έχει, επίσης, επαφές με δημοσιογράφους, γεωλόγους και άλλους επιστήμονες, καθώς τους προειδοποιεί όταν το σώμα της την προειδοποιεί για μια καταστροφή.

Μπορεί να προβλέψει τρία «διαφορετικά γεγονότα» - σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις και ηλιακές εκλάμψεις - και βασίζεται σε ήχους και σωματικά συμπτώματα.
«Ακούω ήχους γενικούς, τόνους, διπλούς τόνους, σύντομους ήχους και κυματιστούς, μερικοί ακούγονται σε βάθος» είπε. «Ενώ τα συμπτώματα στο σώμα είναι συνδεδεμένα με κάθε περιοχή».
Πως λειτουργεί

Όπως ισχυρίζεται το σώμα της έχει γίνει ένας χάρτης σεισμικός. Έχει αντιστοιχήσει τα μέρη του σώματός της στην επιφάνεια της γης:
«Ο πόνος στα αυτιά, αφορά συνήθως Ιταλία, Σικελία, Ελλάδα και Κρήτη», είπε.

«Το πάνω μέρος της πλάτης, αφορά την Ιαπωνία.Συνεχίζει λέγοντας ότι την πιάνει μια λαχτάρα για ποπ κορν και νιώθει έντονο πόνο στο πλευρό", όταν μια φυσική καταστροφή είναι έτοιμη να χτυπήσει στην Αυστραλία.
Συνήθως αισθάνεται ότι ένας σεισμός ή άλλη μεγάλη φυσική καταστροφή πρόκειται να συμβεί μέχρι και 12-72 ώρες πριν.

«Ο πόνος ... θα αυξηθεί, καθώς ο χρόνος πλησιάζει. Πολλές φορές θα υπάρξει μια περίοδος ηρεμίας 12 ώρες πριν συμβεί ο σεισμός, κάτι σαν ηρεμία πριν την καταιγίδα», δήλωσε.
Αυτό όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς όπως αναφέρει «Πολλές φορές έχω καταλήξει σε νοσοκομεία λόγω της σοβαρότητας των συμπτωμάτων».

Η Charlotte King, έχει την ικανότητα να προβλέπει τις φυσικές καταστροφές από το Μάιο του 1976.
Υπάρχει μια απλή εξήγηση για το πώς συνδέονται οι φυσικές καταστροφές με το σώμα της.
«Οι επιστήμονες που μίλησαν μαζί μου από νωρίς αναφέρουν ότι το σώμα μου αντιδρά στις αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Γης και αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν πριν από σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις».

«Ο καθένας μας αντιδρά λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο. Οι γιατροί και οι επιστήμονες το ονόμασαν το “ The Charlotte King Effect” το 1980.»
Πότε και πού θα είναι η επόμενη φυσική καταστροφή, η ίδια δε γνωρίζει καθώς μπορεί να αναφέρει κάτι μόνο όταν νιώθει τα συμπτώματα.
«Πιστεύω ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα για ένα μεγάλο σεισμό μεγέθους 7 ρίχτερ , ή μεγαλύτερο να χτυπήσει μέσα στις επόμενες επτά ημέρες».

Πηγή: news.com.au

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016, 16:41