Την ανανέωση για πέντε χρόνια της άδειας που κατέχει για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στην Τασμανία της Αυστραλίας, ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία Intralot.

Σύμφωνα με την ανανεωμένη άδεια που δόθηκε από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών της Τασμανίας, η Intralot θα συνεχίσει να προσφέρει στους παίκτες της πολιτείας τυχερά παιχνίδια λοταρίας και στιγμιαία λαχεία έως τις 30 Ιουνίου 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στην ανανέωση της αδείας, ο Αντ. Μαρκόπουλος, γενικός διευθυντής Ωκεανίας της Intralot, τόνισε: «Η ανανέωση της άδειάς μας στην Τασμανία για πέντε επιπλέον έτη αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ωκεανία. Με σημείο εκκίνησης το 2005, η Intralot έχει κατορθώσει να εδραιώσει μία ισχυρή παρουσία στην ήπειρο κερδίζοντας άδειες για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στις πολιτείες Βικτώρια και Τασμανία της Αυστραλίας, προσφέροντας το σύστημα παρακολούθησης και εποπτείας VLT στη Νέα Ζηλανδία και τη Βικτώρια και υποστηρίζοντας ως τεχνολογικός πάροχος τη Lotterywest στη Δυτική Αυστραλία».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης