Ο 17χρονος Andrew Conley, κατηγορείται για τη δολοφονία του 10χρονου αδερφού του, Conner, στο Circuit Court του Οχάιο.

Το θύμα χάθηκε από το σπίτι του την Παρασκευή και οι γονείς του αρχικά σκέφθηκαν το ενδεχόμενο της απαγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετές ώρες αργότερα ο 17χρονος Andrew ομολόγησε στους γονείς του ότι είχε στραγγαλίσει τον αδερφό του, και μάλιστα τον είχε οδηγήσει 145 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ινδιανάπολης, σε έναν πάρκο.

Οι γονείς αν και είχαν σοκαριστεί οδήγησαν το γιο τους στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Andrew Conley είπε στους ανακριτές πως στραγγάλισε τον Conner, ύστερα από μια έντονη διαμάχη την περασμένη Κυριακή, στη συνέχεια οδήγησε το άψυχο σώμα σε ένα πάρκο. Ισχυρίστηκε ότι ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, ήταν… “για να νιώσει πως είναι να σκοτώνεις”, όπως δήλωσε ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εισαγγελείς, σε μια ένορκη βεβαίωση, είπαν πως ο 17χρονος δεν έδειξε καμία τύψη όταν μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον αδελφό του. Είπαν πως περιέγραψε τον στραγγαλισμό του αδερφού του με απόλυτη ψυχραιμία, λέγοντας ότι τον στραγγάλισε για να ικανοποιήσει μια λαχτάρα, σαν ένα πεινασμένο άτομο όταν τρώει ένα χάμπουργκερ.

Είπαν επίσης πως ο Conley είπε στους ανακριτές πως την ώρα που σκότωνε τον αδερφό του ένιωθε σαν φανταστικός ήρωας της τηλεόρασης.

Συγγενείς και φίλοι όταν έμαθαν το γεγονός απόρησαν, δηλώνοντας πως επρόκειτο για μια ισορροπημένη οικογένεια, και σε καμία περίπτωση δεν είχε δείξει δείγματα βίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης