Ανώτατη δικαστής κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία στο γραφείο της

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014, 20:34
Ανώτατη δικαστής κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία στο γραφείο της
Ανώτατη δικαστής στη Βοσνία, συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να φορά μόνο το άρωμά της και να έχει ξαπλώσει στο υπηρεσιακό της γραφείο, δίπλα ακριβώς από το παράθυρο, προκειμένου να «μαζέψει ήλιο».

Η Enisa Bilajac, 35 ετών, έκανε αρχικά ασκήσεις γυμναστικής γυμνή και και κατόπιν προχώρησε σε ηλιοθεραπεία. Λίγο αργότερα, έβαλε τα ρούχα της και κατευθύνθηκε προς τη δικαστική αίθουσα.

Οι φωτογραφίες της δημοσιεύτηκαν στα τοπικά μέσα του Σαράγιεβο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η δικαστής απεπέμφθη από τη θέση της, καθώς όπως ανέφερε η Επιτροπή του Ανώτατου Δικαστηρίου «η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη για συμπεριφορά ανώτατης δικαστού» και «έπληξε την εικόνα του Ανώτατου Δικαστηρίου».

Ωστόσο, η 35χρονη υποστήριξε ότι είχε κλειδώσει την πόρτα του γραφείου της και προχώρησε σε πρωινή γυμναστική, προκειμένου να ζεσταθεί και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ημέρας. Ανέφερε, επίσης, πως εκείνη την ώρα, δεν περίμενε να είναι κάποιος στο απέναντι κτήριο.

Έτσι, το Ανώτατο Δικαστήριο τελικά την επανατοποθέτησε στη θέση της, αφού αξιολογώντας τους ισχυρισμούς της θεώρησε πως δεν έδρασε απρεπώς και πως δεν είχε την πρόθεση να βλάψει την επαγγελματική της αξιοπιστία.Πηγή: Daily Mail

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014, 20:35