Κατηγορίες για επίθεση και σωματική βλάβη απαγγέλθηκαν εις βάρος ενός άνδρα, ο οποίος περιέλουσε χθες με ένα μιλκσέικ τον ηγέτη του Κόμματος Brexit, τον ευρωφοβικό Νάιτζελ Φάρατζ, κατά την περιοδεία του στο Νιούκασλ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η αστυνομία της Νορθούμπρια ανακοίνωσε ότι απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος του 32χρονου Πολ Κράουδερ, ο οποίος αργότερα σήμερα θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περίπου στις 13.00 ένας άνδρας έριξε ένα μιλκσέικ σε 55χρονο στο κέντρο της πόλης» αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. «Ένας 32χρονος συνελήφθη επί τόπου από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση».

«Δυστυχώς, κάποιοι υπερασπιστές της παραμονής στην Ε.Ε. (remainers) έχουν γίνει ακραίοι σε τέτοιο βαθμό, ώστε μια ομαλή προεκλογική εκστρατεία να έχει καταστεί αδύνατη» ανέφερε ο ηγέτης του Κόμματος Brexit σε tweet του μετά το περιστατικό.

«Η λειτουργία μιας πολιτισμένης δημοκρατίας χρειάζεται τη συγκατάβαση των ηττημένων, οι πολιτικοί που δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό ήταν το τελευταίο περιστατικό επίθεσης με αυτό το ρόφημα εναντίον υποψηφίων πολιτικών που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές και στρατεύονται ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άλλοι αντιευρωπαίοι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν πολιτεύονται με το Κόμμα Brexit, έχουν γίνει επίσης στόχος μιλκσέικ από διαδηλωτές τις τελευταίες εβδομάδες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης