Πρόκειται για μία απάτη η οποία εξελίσσεται εις βάρος του ιδίου και του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την υπόθεση της Ουκρανίας.  

«Ήταν για ένα έξοχο τηλεφώνημα που είχα με τον Ουκρανό πρόεδρο. Ο ίδιος (ο Ουκρανός πρόεδρος) το έχει τονίσει “ΟΧΙ ΠΙΕΣΗ!”» έγραψε ο πρόεδρος Τραμπ σε μια σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, με σαφή αναφορά στην υπόθεση της Ουκρανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Μικ Μαλβέινι την προηγούμενη εβδομάδα με τις οποίες άφησε να εννοηθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέμενε ανταλλάγματα στην άσκηση της πολιτικής του απέναντι στην Ουκρανία και ιδιαίτερα για τη χορήγηση αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας, έγιναν μετά την προσπάθεια που κατέβαλε ο πρόεδρος Τραμπ κατά τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου να πείσει ότι δεν έκανε κάτι λάθος.

Έτσι, οι δηλώσεις του Μαλβέινι υποβάθμισαν το κεντρικό επιχείρημα του Αμερικανού προέδρου και των συμβούλων του, κατά της επίσημης έρευνας για την παραπομπή του, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τους Δημοκρατικούς στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης