Ένα πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο, είδε το φως της δημοσιότητας από τη Συρία, στο οποίο απεικονίζονται δυο παιδιά, αδέλφια τα οποία έμειναν για ώρες εγκλωβισμένα κάτω από τα ερείπια μέχρι να καταφέρουν οι διασώστες να τα απεγκλωβίζουν ζωντανά.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το κοριτσάκι που προστατεύει τον μικρό της αδερφό, σώζοντας του τη ζωή, καθώς έμειναν και τα δύο εγκλωβισμένα για 17 ώρες στα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών, Mohamad Safa, ανέβασε μια εικόνα των παιδιών στο Twitter, αναφέροντας ότι ήταν θαμμένα για περισσότερες από 17 ώρες.

«Το επτάχρονο κορίτσι που κρατούσε το χέρι του στο κεφάλι του μικρού του αδελφού για να τον προστατεύσει ενώ βρίσκονταν κάτω από τα χαλάσματα επί 17 ώρες, τα κατάφερε με ασφάλεια. Δεν βλέπω κανέναν να το μοιράζεται. Αν ήταν νεκρή, όλοι θα το μοιράζονταν! Μοιραστείτε τη θετικότητα», έγραψε ο Σάφα στο Twitter.

Το επτάχρονο κοριτσάκι μαζί με τον αδερφό της αντίκρισαν με ανακούφιση τους διασώστες. Μάλιστα η επτάχρονη ακούγεται να λέει προς τους σωτήρες τους. «Δεν θέλω παιχνίδια, θέλω να μας βγάλετε».

Το παραπάνω Twitter, απεικονίζει τα δύο αδέλφια λίγο μετά τη σωτηρία τους να βρίσκονται μαζί ξαπλωμένα κάτω από ζεστές κουβέρτες.   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης