Απεβίωσε η πιο διάσημη ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, και αφεντικό κυκλωμάτων πορνείας, «Madame Claude»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015, 15:46
Απεβίωσε η πιο διάσημη ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, και αφεντικό κυκλωμάτων πορνείας, «Madame Claude»
Σε ηλικία 92 ετών, έφυγε από τη ζωή η πιο διάσημη ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, η «Madame Claude».Το πραγματικό της όνομα ήταν Fernande Grudet και κυριάρχησε στο πιο διάσημο κύκλωμα πορνείας της Ευρώπης στις δεκαετίες του 1960 και 1970.Πέθανε απομονωμένη και μόνη, έγκλειστη σε ένα μικρό διαμέρισμα στη Νίκαια και ζούσε με μια μικρή σύνταξη.Έκανε το βίτσιο να είναι όμορφο

Η Madame Claude έλεγε για τον εαυτό της ότι «έκανε το βίτσιο να είναι όμορφο». Το κύκλωμά της, στο οποίο πέρασαν πάνω από 500 νεαρές γυναίκες - μανεκέν, ηθοποιοί ή τραγουδίστριες βρίσκονταν ανάμεσά τους- είχε ως πελάτες διάσημους πολιτικούς της εποχής, τραπεζίτες, εκδότες, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες.Από τις 20 κοπέλες που εμφανίζονταν για να πιάσουν δουλειά, εκείνη κρατούσε μόνο τη μία, την καλύτερη, η οποία έπρεπε να συνδιάζει ομορφιά, εξυπνάδα και «κρεβάτι».Το γαλλικό περιοδικό Le Point, το οποίο έχει αφιέρωμα για τον θάνατό της, αναφέρει ότι από τα σαλόνια της Μαντάμ Κλοντ πέρασαν μεταξύ άλλων, ο Τζον Κένεντι, ο σάχης του Ιράν αλλά και ο Τζιοβάνι Ανιέλι.Ποτέ η Μαντάμ δεν αποκάλυψε κανένα γαλλικό όνομα από τους πελάτες της. 

Η συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Madame Claude συνεργάστηκε με τις μυστικές υπηρεσίες και αποκάλυπτε μυστικά που οι πελάτες είχαν μοιραστεί στο κρεβάτι.Χάρη σε αυτό η ίδια δεν είχε ποτέ ιστορίες με την αστυνομία ως το 1974, όταν πρόεδρος της Γαλλίας εξελέγη ο Ζισκάρ ντε Εστέν. Η Μαντάμ Κλοντ κυνηγήθηκε τότε από τις φορολογικές υπηρεσίες και αναγκάστηκε να εξοριστεί στις ΗΠΑ. Εκεί δημιούργησε αμέσως ένα νέο κύκλωμα call-girls,αλλά συνελήφθη το 1992 για φορολογικά παραπτώματα και μπήκε φυλακή στο Fleury-Mérogis, στη Γαλλία.Καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση και βαρύ πρόστιμο. Τότε ήταν που έδωσε μεγάλες συνεντεύξεις σε γαλλικά περιοδικά και έγραψε τα απομνημονεύματά της. :

 


Un jour un destin - Madame Claude from MagnétoTV on Vimeo.

Eπιμέλεια: X.M. 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015, 15:47