Απειλές δέχεται από ανθρώπους του εγκλήματος ο Σέρβος πρόεδρος, Μπόρις Τάντιτς, καθώς και πολλοί αξιωματούχοι της χώρας, όπως διαβεβαίωσε ο Σέρβος υπουργός Εσωτερικών, Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Ο Ντάτσιτς, σε συνέντευξη στο περιοδικό «Press», τόνισε ότι η μαφία των ναρκωτικών σχεδόν καθημερινά στέλνει απειλητικά μηνύματα στον ίδιο, αλλά και στον Τάντιτς, στην υπουργό Δικαιοσύνης, Σνέζανα Μάλοβιτς, και στον ειδικό εισαγγελέα, Μίλικο Ραντισάβλιεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απειλές, πρόσθεσε, δέχονται και αξιωματικοί της αστυνομίας και ανώτατοι αξιωματούχοι του Υπουργείου Εσωτερικών. «Ολόκληρη η χώρα είναι προσηλωμένη στη μάχη κατά της μαφίας των ναρκωτικών. Στη διάρκεια της θητείας της τωρινής κυβέρνησης, κατασχέθηκαν οι μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών και συνελήφθη μεγάλος αριθμός διακινητών ναρκωτικών. Η επιχείρηση «Μόραβα» συνεχίζεται και γίνονται συλλήψεις κάθε εβδομάδα»», υπογράμμισε ο Ντάτσιτς.

«Ωστόσο, ούτε η μαφία ησυχάζει. Δεν θα αφήσουν τόσο εύκολα τις θέσεις που έχουν καταλάβει και τα αστρονομικά έσοδά τους», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης