Νέο βίντεο στο οποίο χαιρετίζει τις επιθέσεις στο Παρίσι και προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν νέα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα, μέσα από τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά μέσα δικτυώσης, το Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Στο βίντεο που φέρει την «σφραγίδα» της οργάνωσης, απεικονίζονται συνολικά τρεις τζιχαντιστές να μιλούν γαλλικά με αραβική όμως προφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ακραίοι Ισλαμιστές απειλούν με νέα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γηραιά Ήπειρο και τις ΗΠΑ. Οι δύο τζιχαντιστές έχουν προφορά από την βόρειο και δυτική Αφρική ενώ, ο τρίτος είναι πιθανότατα κάτοικος των παρισινών προαστίων.

«Λέω σε όλους τους Γάλλους πολίτες που πιστεύουν ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο δεν θα φτάσει στην Ευρώπη ότι με την βοήθεια του Αλλάχ, θα φτάσουμε στην Ευρώπη και θα εξαπλωθούμε σε όλη την Ευρώπη, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία την Ελβετία ακόμα και τις ΗΠΑ», αναφέρει ο πρώτος φανατικός ισλαμιστής.

Στη συνέχεια, παίρνει το λόγο ο επόμενος ισλαμιστής: «Λέω σε όλα τα αδέρφια μου, που δεν μπορούν να μεταναστεύσουν και να ενταχθούν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο: Προσπαθήστε να αντισταθείτε με όλη σας την δύναμη. Σκοτώστε τους, σφαγιάστε τους, βάλτε φωτιά στα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ο τρίτος ολοκληρώνει τις απειλές κατά της Δύσης: «Λέω στους αδερφούς μου. Εάν δείτε αστυνομικό, σκοτώστε τον. Σκοτώστε τους όλους. Σκοτώστε όλους τους άπιστους που βλέπετε στους δρόμους».

Το νέο αυτό μήνυμα δημοσιεύτηκε λίγες ώρες μετά την ανάληψη ευθύνης για την αιματοχυσία στο «Charlie Hebdo» από την Αλ Κάιντα της Υεμένης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης