Με απ’ αόριστον απεργία από τις 2 Ιανουαρίου προειδοποιούν οι πρατηριούχοι στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, εάν δεν ανακληθεί η άδεια οικοδομής που παραχωρήθηκε σε πρατήριο πετρελαιοειδών στο Παραλίμνι.

Σε ανακοίνωσή του, ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Πρατηριούχων Πετρελαιοειδών Αμμοχώστου προειδοποιεί πως, αν μετά την παρέλευση δύο ημερών από αυτήν την ημέρα δεν ανακληθεί η άδεια, τότε θα καλέσει τα μέλη του σε παγκύπρια στάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άδεια αφορά σε νέο πρατήριο στον κεντρικό δρόμο Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας και, σύμφωνα με την ανακοίνωση, λόγω της διαμόρφωσης του δρόμου δεν υπάρχει για τον οδηγό η ενδεικνυόμενη ορατότητα.

Το θέμα είχε τεθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή και η θέση όλων των κομμάτων ήταν ότι επιβάλλεται το «πάγωμα» της ανέγερσης νέων πρατηρίων στην Κύπρο, καθώς ο αριθμός τους είναι ήδη αρκετά μεγάλος.

Σε επιστολή που απέστειλε παράλληλα προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, τον Δήμο Παραλιμνίου, τα τμήματα Πολεοδομίας και Δημοσίων Έργων και την επίτροπο Διοίκησης, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Πρατηρίων Πετρελαιοειδών προειδοποιεί πως, αν δεν ανακληθούν ή δεν παγώσουν «οι οποιεσδήποτε παράτυπα εκδοθείσες άδειες ανέγερσης νέων πρατηρίων», θα ακολουθήσει παγκύπριο κλείσιμο των πρατηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: sigmalive.com
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης