Απειλές κατά της ζωής του κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δέχεται ο πρώην πρόεδρος της Κροατίας, Στιέπαν Μέσιτς, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών, Κρούνοσλαβ Μπόροβετς.

Από τις αρχές του 2009, η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές για απειλές που δέχεται ο Μέσιτς, είτε μέσω Διαδικτύου είτε μέσω επιστολών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε δύο περιπτώσεις εντοπίσαμε τους δράστες στο Βούκοβαρ και στη Λίκα και σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις», διευκρίνισε ο Μπόροβετς.

Άνδρες της προσωπικής ασφαλείας του πρώην προέδρου εντόπισαν στο Facebook την ομάδα «Σκοτώστε τον Μέσιτς», στην οποία έγιναν μέλη περίπου 3.000 άτομα, κυρίως από το Κόσσοβο.

Ο πρώην πρόεδρος της Κροατίας, πριν από λίγες ημέρες έλαβε και επιστολές με απειλητικά μηνύματα, τις οποίες έκρινε σοβαρές και απευθύνθηκε στην αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα θέμα που πρέπει να επιλύσει η αστυνομία. Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί τα απειλητικά μηνύματα», ανέφερε ο Μέσιτς σε δηλώσεις του στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Κροατίας HRT, προσθέτοντας ότι δεν φοβάται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης