Απίστευτο: Χτύπησε τη μητέρα του γιατί δεν του έλεγε που έχει κρύψει το χαρτί υγείας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 14:01
Απίστευτο: Χτύπησε τη μητέρα του γιατί δεν του έλεγε που έχει κρύψει το χαρτί υγείας

Ένας νέος στην Καλιφόρνια συνελήφθη επειδή χτύπησε τη μητέρα του, η οποία είχε κρύψει το χαρτί υγείας που είχαν στο σπίτι για να τον εμποδίσει να κάνει υπερβολική χρήση αυτή την περίοδο που υπάρχει έλλειψη λόγω του ξεσπάσματος του νέου κορωνοϊού.

Η αστυνομία εκλήθη μέσα στη νύχτα να επέμβει στο Σόγκους, στο βόρειο τμήμα του Λος Άντζελες, σε οικογενειακό καβγά που ξέσπασε λόγω του προϊόντος αυτού, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Σίρλεϊ Μίλερ, τις δηλώσεις της οποίας επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η μητέρα της οικογένειας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει τα χαρτιά υγείας που έχουν αποθηκεύσει επειδή ο 26χρονος γιος της Έιντριαν Γιαν χρησιμοποιούσε υπερβολική ποσότητα την ώρα που είναι δύσκολο να βρει κανείς το προϊόν αυτό στα καταστήματα.

Καθώς αυτή αρνούνταν να του αποκαλύψει πού είχε κρύψει το χαρτί υγείας, οι τόνοι ανέβηκαν και ο γιος της τη χτύπησε, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, η οποία υπογράμμισε ότι τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της Covid-19 έχουν προκαλέσει την επανεμφάνιση των επεισοδίων ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 14:19