Απίστευτο! Πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει το iPad 2!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011, 05:53
 Απίστευτο! Πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει το iPad 2!
Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας… και αν αναλογιστούμε την τελευταία απίστευτη είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου, ίσως κάποιες φορές να εγκυμονεί κινδύνους!

Ένας 17χρονος λοιπόν Κινέζος σπουδαστής πούλησε το νεφρό του για να μπορέσει να αγοράσει το iPad 2.
Η επιθυμία του για κάτι τέτοιο ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή μέσω διαδικτύου με εμπόρους ανθρωπίνων οργάνων, οι οποίοι τον καθοδήγησαν στο πως να κάνει πραγματικότητα το... όνειρό του.

Έτσι συμφώνησε να πουλήσει το νεφρό του έναντι του ποσού των 20.000 γουάν (περίπου 2.300 ευρώ). Οι διαδικασίες προχώρησαν γρήγορα και η επέμβασή αφαίρεσης έγινε στην πόλη Σενζού στις 28 Απριλίου, χωρίς κανείς από την οικογένεια του 17χρονου να πάρει είδηση τι επρόκειτο να κάνει ο νεαρός. Η επέμβαση στέφθηκε από επιτυχία και ο νεαρός πήρε τα χρήματα.

Ωστόσο, αμέσως έπειτα από την έξοδό του από την κλινική, ο 17χρονος δεν απέκτησε τελικά το το iPad 2 που ήταν και η αφορμή για να πουλήσει το νεφρό του, αλλά πήγε και αγόρασε ένα laptop κι ένα iPhone 4. Τα νέα αποκτήματα παραξένεψαν τη μητέρα του, η οποία και τον ρώτησε που βρήκε τα χρήματα γι' αυτά.

Όπως προκύπτει από τις εφημερίδες Global Times και Shanghai News, ο ανήλικος της δήλωσε τελικά την ιστορία.

Το αποτέλεσμα ήταν η μητέρα του, αφού ξεπέρασε το σοκ, να καταφύγει στις αρχές της περιοχής για να καταγγείλει την υπόθεση...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011, 05:58