Κάποιοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν πώς ένας 60χρονος είναι αρκετά μεγάλος ώστε να παίζει με… κούκλες! Ρωτήστε όμως και τον Bob Gibbins, έναν βρετανό μηχανικό ο οποίος λατρεύει τις κούκλες όλων των ειδών- κυρίως τις γνωστές «κούκλες του έρωτα» (love dolls)-, έχοντας στη συλλογή του 240 από αυτές, οι οποίες κοστίζουν 160.000 δολάρια!

Ο Bob Gibbins έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις «κούκλες του έρωτα», οι οποίες έχουν μοιάζουν στην κατασκευή τους (ύψος, βάρος) με μια αληθινή γυναίκα. Οι 240 κούκλες πού διατηρεί στη συλλογή του «κατοικούν» μαζί με αυτόν και την 55χρονη γυναίκα του στο Manley, στο Herefordshire της Βρετανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Barcroft Media, ο Gibbins, πατέρας δύο παιδιών, ξεκίνησε τη συλλογή του πριν από 10 χρόνια, όταν αγόρασε την πρώτη του μικρού μεγέθους κούκλα. «Μου άρεσε τόσο πολύ όταν την πρωτοείδα, αλλά αργότερα κατάλαβα πως δεν ήμουν ικανοποιημένος μόνο με μια».


British Mechanic Has Over 240 Love Dolls — and… by fotnak

Αναζητώντας κάτι πιο ρεαλιστικό, ο Gibbins ανακάλυψε τις «κούκλες του έρωτα» στο διαδίκτυο, αποφασίζοντας να αγοράσει το 2007 την «Beverley», μια κούκλα, για περίπου 4.000 δολάρια, πάντα με τη βοήθεια και συμφωνία της συζύγου του.
 
Αυτό αποτελούσε μόνο την αρχή για τις αγορές πολλών κουκλών με σιλικόνη που ακολούθησαν. Η επόμενη ήταν η «Jessica», που του κόστισε αρκετά περισσότερο αφού η τιμή της ανερχόταν στα 11.202 δολάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω επίσης στην κατοχή μου φουσκωτές κούκλες, που κοστίζουν πολύ λιγότερο. Μπορώ να τις βρω από την τιμή των 48 δολαρίων έως τα 639 δολάρια όπου κοστίζουν οι πιο ακριβέ», δήλωσε ο Gibbins.
Σε τι όμως του είναι χρήσιμες αυτές οι κούκλες; Αυτό που κάνει είναι να πίνει τσάι μαζί τους, να τις βγάζει φωτογραφίες, ή και να τις βγάζει μια βόλτα στην εξοχή.

Παρόλο που κάποιες από αυτές τις κούκλες είναι φτιαγμένες για να ικανοποιούν… σεξουαλικά τους κατόχους τους, ο ίδιος δηλώνει πώς δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του μια κούκλα για αυτόν τον σκοπό, όπως αναφέρει το site AOL News.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι το να φροντίζει κανείς κούκλες είναι ευκολότερο από το να φροντίζει κανείς παιδιά ή κατοικίδια ζώα.

Λάθος! O Gibbins λέει ότι οι κούκλες του απαιτούν πολλή συντήρηση και φροντίδα, από το να είναι ντυμένες «στην τρίχα» μέχρι και να κάνουν συχνά μπάνιο. «Επειδή πολλές από τις κούκλες είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη, ιδρώνουν και πρέπει να πλένονται στο μπάνιο», είπε.

Η συλλογή του κοστίζει περισσότερα από 160.000 δολάρια και προκαλεί τη ζήλια σε άλλους κατόχους «κούκλων του έρωτα»! Ο Gibbins θεωρεί πως έχει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή παγκοσμίως και επιθυμεί να καταγραφεί στα ρεκόρ Guinness. Όμως, για κακή του τύχη δεν υπάρχει, τουλάχιστον για την ώρα, τέτοια κατηγορία στα ρεκόρ!

Πηγή: cosmo,AOL,dailymotion

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης