«Από καλόγρια… πορνοστάρ» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ζωής της Γιούντι Πινέντα από την Κολομβία, η οποία μετά από οκτώ χρόνια μοναχισμού αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δραστική αλλαγή καριέρας.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες του ηγουμένου να της αλλάξει «μυαλά», η Κολομβιανή ήταν αμετακίνητη. Η νεαρή γυναίκα, μάλιστα, δηλώνει πως το νέο της επάγγελμα είναι «καλλιτεχνικό» και «δεν υπάρχει τίποτα το κακό σ’ αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απολαμβάνω τον αυνανισμό και το πορνό κάθε μέρα, αλλά εξακολουθώ να πηγαίνω στην εκκλησία και ποτέ δεν χάνω την κυριακάτικη λειτουργία» τονίζει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα της Κολομβίας, η Πινέντα εξηγεί πώς δέχθηκε το πρώτο ερέθισμα προκειμένου να ενταχθεί στη θρησκευτική κοινότητα.

«Πήγαινα σχολείο όταν οι καλόγριες μάς επισκέφτηκαν και τότε κατάλαβα ότι ήθελα να κάνω και εγώ το ίδιο» αφηγείται, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν μόλις 10 ετών όταν πέρασε το κατώφλι του μοναστηριού, στο οποίο παρέμεινε για τα επόμενα οκτώ χρόνια, ως εκπαιδευόμενη καλόγρια.

Όλα άλλαξαν όμως, όταν ερωτεύτηκε τον καθηγητή θρησκευτικών, μία γνωριμία η οποία αποτέλεσε την αιτία προκειμένου να ακολουθήσει μια νέα επαγγελματική καριέρα.

Όσον αφορά τη νέα της δουλειά, η Πινέντα δηλώνει ότι «παρότι στην αρχή αισθανόμουν άσχημα, πλέον είμαι μια χαρά». «Αισθάνομαι επίσης καλά όταν πηγαίνω στην εκκλησία. Δεν χάνω ποτέ τις προσευχές της Παρασκευής, τις συναντήσεις του Σαββάτου και τη λειτουργία της Κυριακής» καταλήγει.

Πηγή: Sputnik 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης