Από τα Μάλια, σε κώμα και τώρα στη Βουλή

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009, 08:40
Από τα Μάλια, σε κώμα και τώρα στη Βουλή
Δύο χρόνια σχεδόν μετά από την επίθεση, που δέχθηκε ο Βρετανός ποδοσφαιριστής Robbie Hughes στα Μάλια της Κρήτης και μέχρι πρότινος βρισκόταν σε κώμα, η μητέρα του συναντάται σήμερα με μέλη του Κοινοβουλίου στο Westminster για να ζητήσει μεγαλύτερη υποστήριξη για όσους Βρετανούς έχουν την ίδια «τύχη» με το γιο της.

Robbie HughesΤην Maggie Hughes θα συνοδεύσουν και άλλες οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων των συγγενών του 17χρονου Matthew Cryer που βρέθηκε νεκρός στην Ζάκυνθο.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είχε παίξει στη Fulham, την Crystal Palace και την Oxford United. Μετά το περιστατικό στα Μάλια το καλοκαίρι του 2008, όπου ποδοπατήθηκε στο κεφάλι έξω από ένα club, χρειάστηκε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα του έχει γίνει επικεφαλής μιας καμπάνιας που ζητά την καλύτερη υποστήριξη των ανθρώπων που πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού στο εξωτερικό.

Τελικά, η φωνή της έφθασε μέχρι τη Βουλή και σήμερα συναντάται με πολλούς αρμόδιους βουλευτές για να τεθεί το θέμα επί τάπητος.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009, 09:30