Από την… τηλεόραση με αγάπη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, 16:57
Από την… τηλεόραση με αγάπη
Η Άννα Τσάπμαν, η νεαρή Ρωσίδα κατάσκοπος που απελάθηκε τον Ιούλιο από τις ΗΠΑ μαζί με άλλους εννέα πράκτορες της Μόσχας, θα αποκτήσει δική της εκπομπή στην τηλεόραση με θέμα τα "μυστικά του κόσμου", όπως ανακοίνωσε σήμερα το κανάλι RenTV.

Η πρώην κατάσκοπος, που έκανε κι ένα... πέρασμα από την πολιτική, θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, αρχής γενομένης από την 21η Ιανουαρίου, την εκπομπή «Τα μυστικά του κόσμου με την Άννα Τσάπμαν» που θα ασχολείται με «τα πιο μυστηριώδη φαινόμενα του σύγχρονου κόσμου», σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ιδιωτικού καναλιού, Μαρίνα Βολοντίνα.

Η 28χρονη είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2010 στις ΗΠΑ και τον αμέσως επόμενο μήνα απελάθηκε με άλλους εννέα συμπατριώτες της. Μετά την επιστροφή της στη Μόσχα επέλεξε να προωθήσει την καριέρα της στο χώρο των μέσων ενημέρωσης. Αρχικά πόζαρε ημίγυμνη για ένα ανδρικό περιοδικό και κατόπιν εμφανίστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τη μητέρα της και την αδελφή της.

Εντάχθηκε επίσης στο κίνημα Μολοντάγια Γκβάρντια (Νέα Φρουρά), την οργάνωση νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, 16:58