Η ώρα της ελευθερίας έφθασε για τη μητέρα που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία του παιδιού της στις Η.Π.Α.. Η Casey Antony απελευθερώθηκε σήμερα από φυλακή της Φλόριντα τρία χρόνια μετά τη σύλληψή της και την απαγγελία κατηγορίας εναντίον της για τη δολοφονία της 2χρονης κόρης της, Caleen.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν την Casey Antony να βγαίνει από τη φυλακή και να μπαίνει σε αυτοκίνητο που την περίμενε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Casey Antony απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας στις 5 Ιουλίου. Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης για ψευδή κατάθεση στην αστυνομία κατά την διάρκεια των ανακρίσεων. Η ποινή φυλάκισης συμψηφίσθηκε με τα τρία χρόνια της προφυλάκισής της.

Η υπόθεση παρέμεινε συνεχώς στο προσκήνιο από την εξαφάνιση της Κέιλι Αντονι την άνοιξη του 2008.

Το πτώμα του κοριτσιού ανακαλύφθηκε σε δασώδη περιοχή, μισό χιλιόμετρο από το σπίτι της στο Ορλάντο, τον Δεκέμβριο του 2008, έξι μήνες μετά την εξαφάνισή του, την άνοιξη του 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά η Κέισι δήλωσε ότι η Κέιλι απήχθη από μία baby sitter, στη συνέχεια κατά την διάρκεια της δίκης δήλωσε ότι πνίγηκε σε πισίνα.

Έπειτα από ακροαματική διαδικασία 6 εβδομάδων, που καλύφθηκε εξαντλητικά από τα μέσα ενημέρωσης, το σώμα των ενόρκων την απάλλαξε από τις κατηγορίες της δολοφονίας και της κακοποίησης ανηλίκου.

Άνθρωποι με πλακάτ συγκεντρώθηκαν έξω από τη φυλακή του Οραντζ Κάουντι για να διαμαρτυρηθούν για την αποφυλάκισή της. Οι δικηγόροι της έχουν δηλώσει ότι έχει δεχθεί πλήθος απειλών.

Διαβάστε επίσης:
Αθώα ύποπτη για παιδοκτονία στις Η.Π.Α., Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011, 00:49

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης