To βιβλίο των Omid Scobie και Carolyn Durand «Finding Freedom» πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και φαίνεται ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις όπως και αντικείμενο συζήτησης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το βιβλίο οι Sussex λίγο πριν την αποχώρησή τους δεν μιλούσαν με τους William και Kate. Μάλιστα κατά την διάρκεια ενός αρραβώνα στο Westminster Abbey ενώ είχαν να ειδωθούν από τον Ιανουάριο μίλησαν ελάχιστα μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει δηλώσει για το βιβλίο ότι δεν έχουν δώσει καμία συνέντευξή ή έχουν συνεισφέρει για αυτό. «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν μίλησαν σε συνεντεύξεις ούτε συνεισέφεραν στοιχεία. Το βιβλίο βασίζεται στις προσωπικές εμπειρίες των συγγραφέων ως μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας της βασιλικής οικογένειας και δικές τους ανεξάρτητες πληροφορίες».

Το βιβλίο αναφέρει ότι «Όσο αυξανόταν η δημοτικότητά τους, άλλο τόσο μεγάλωνε και η δυσκολία τους να καταλάβουν γιατί τόσοι λίγοι μέσα στο Παλάτι πρόσεχαν τα συμφέροντά τους. Ήταν βασικός πόλος έλξης για την βασιλική οικογένεια» ενώ τονίζει ακόμα ότι όσο η κόντρα κλιμακώνονταν τόσο πιο απροστάτευτος ένιωθε ο Harry από την οικογένειά του.

Φαίνεται ότι ο Harry και η Meghan ένιωθαν ότι κανείς δεν έπαιρνε στα σοβαρά τα παράπονά τους δεν εμπιστεύονται πολλά άτομα στο παλάτι και ότι άλλες βασιλικές οικογένειες ήταν αυτές που διέρρεαν διάφορες ιστορίες στον Τύπο για αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Harry σύμφωνα με το βιβλίο πίστευε ακόμα ότι μέλη της παλιάς φρουράς «απλώς δεν συμπαθούσαν την Μέγκαν και θα έκαναν τα πάντα για να της δυσκολέψουν τη ζωή».

Όταν οι δύο θέλησαν να έρθουν σε επαφή με την βασίλισσα για να ξεκαθαρίσουν την όλη κατάσταση. Μιλώντας τελικά στον πατέρα του και την γιαγιά του ο Harry έπρεπε να αλλάξουν τα πράγματα λίγο πριν φύγει για τον Καναδά για έξι εβδομάδες.

«Ένιωθε ταυτόχρονα πως τον χρησιμοποιούν επειδή είναι δημοφιλής, να καταδιώκεται από τον Τύπο λόγω του ενθουσιασμού του πλήθους με αυτό το νέο είδος βασιλικού ζεύγους και να τον κουτσομπολεύουν μέσα στο Παλάτι»

Το ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από το παλάτι όσο ήταν στον Καναδά. Πριν από αυτό όμως προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με την βασίλισσα δεν τα κατάφεραν αφού τους είχαν πει ότι δεν είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του μήνα.

Στις 8 Ιανουαρίου οι Sussex ανακοίνωσαν μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα. 15 λεπτά αργότερα το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση με του συμβούλους και την ιδιωτική γραμματεία της βασίλισσας να είναι εξοργισμένοι και την βασίλισσα με τον πρίγκιπα Φίλιππο να είναι συντετριμμένοι.

«Η οικογένεια είναι πολύ ιδιωτική και η δημόσια έκθεση, όταν τους λένε να μην το κάνουν, πλήγωσε τη Βασίλισσα. Δεν ήταν σωστό που οι Susssex δήλωσαν σε μια ανακοίνωση τι θα ήθελαν χωρίς να συμβουλευτούν την Ελισάβετ- είναι η επικεφαλής», σχολίασε μέλος του Παλατιού.

Πηγή: Μust.com.cy

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης