Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο Στρασβούργο μετά την ειδοποίηση για βόμβα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, 11:46
Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο Στρασβούργο μετά την ειδοποίηση για βόμβα
Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο Στρασβούργο αργά τη νύχτα, μετά την εκκένωση του σιδηροδρομικού σταθμού χθες το απόγευμα λόγω μιας ειδοποίησης για βόμβα, με αποτέλεσμα να παραλύσει όλο το δίκτυό του.

Ένα γραπτό μήνυμα που ανακοίνωνε την παρουσία εκρηκτικού μηχανισμού μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό αναρτήθηκε στις 18.15 στην πλατφόρμα ειδοποίησης της Εθνικής Εταιρείας Γαλλικών Σιδηροδρόμων (SNCF), σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Πολλοί ταξιδιώτες περίμεναν υπομονετικά μέσα στο κρύο στον χώρο στάθμευσης του σταθμού, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει το κτήριο.

Οι αναχωρήσεις των τρένων από το Στρασβούργο ανεστάλησαν. Παράλληλα, ακινητοποιήθηκαν όλα τα τρένα που πλησίαζαν στον σταθμό πριν αφιχθούν στην αλσατική πρωτεύουσα. Ο συναγερμός ήρθη σχεδόν τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 21.00 τοπική ώρα.

«Άρση της αμφιβολίας, τίποτε δεν δείχνει κάτι ύποπτο, επικείμενη επανάληψη της κυκλοφορίας @SNCF» έγραψε στο Twitter η αστυνομία μετά την επέμβαση των πυροτεχνουργών. «Εσφαλμένος συναγερμός. Όλα είναι υπό έλεγχο» πρόσθεσε.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, 11:46