Γνωρίζω το παιδί μου και αποκλείεται τόσα χρόνια να μεγάλωνα ένα διάβολο, δήλωσε πριν από λίγο σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η μητέρα του Αμπντέλ Μαλίκ Ναμπίλ Πετιζάν, του δεύτερου Ισλαμιστή τρομοκράτη που βεβήλωσε τον ιερό χώρο της ενορίας του Αγίου Στεφάνου στο Ντε Ρουβιέ, του Σεντ Ετιέν, και ενεπλάκη στην αποτρόπαια πράξη του αποκεφαλισμού, του 86χρονου πατέρα Χάμελ, μέσα στον καθολικό ναό την ώρα της λειτουργίας.

Σοκαρισμένη η μητέρα του, προσέθεσε: «Δεν μου είχε πει ποτέ ότι ήταν στην ISIS. Δεν είχε μιλήσει ποτέ γι’ αυτή την οργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, η αναγνώριση της σωρού του 19χρονου Αμπντέλ Μαλίκ Ναμπίλ Πετιζάν που έγινε σήμερα, χαρακτηρίστηκε από τους ειδικούς, πολύ πιο δύσκολη περίπτωση, από αυτήν του Κερμίς, διότι το πρόσωπο του Πετιζάν, ήταν άσχημα παραμορφωμένο. 

Η ταυτότητα του αδίστακτου τρομοκράτη (φωτό), βρέθηκε στο διαμέρισμα του έτερου στρατιώτη του Χαλιφάτου.

Τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, άντρες της αντιτρομοκρατικής, είχαν αναζητήσει έναν άνδρα λίγες μέρες πριν την επίθεση, που «έμοιαζε έντονα» με τον Πετιζάν, μετά από σχετική πληροφορία που είχε εξασφαλίσει από ξένη υπηρεσία πληροφοριών και η οποία έκανε λόγο για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπροσθέτως, ο Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, δήλωσε πριν από λίγο, ότι η Εθνική Φρουρά έχει ενισχυθεί ήδη με τις εφεδρικές δυνάμεις, που απαρτίζουν οι «reservists», σε μια προσπάθεια να αποτραπούν περαιτέρω επιθέσεις στη χώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης