Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε απόψε ότι αποφάσισε να απαγορεύσει την κυκλοφορία πολιτικών οχημάτων σε τρεις κεντρικούς δρόμους που οδηγούν ή συνορεύουν με τη Λωρίδα της Γάζας, κάτι που αποτελεί ένδειξη ότι ενδέχεται να συγκεντρώνονται στρατεύματα στην περιοχή.

Λίγη ώρα νωρίτερα, πολιτικές πηγές ανέφεραν ότι ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπάρακ επιδιώκει να εξασφαλίσει την έγκριση της κυβέρνησης για να επιστρατεύσει έως και 75.000 εφέδρους, πιθανότατα στο πλαίσιο των προετοιμασιών για μια χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους 28 οι νεκροί Παλαιστίνιοι

Τέσσερις Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους νωρίς το βράδυ σήμερα στο νεότερο «κύμα» αεροπορικών βομβαρδισμών της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ, ανέφεραν νοσοκομειακές πηγές και επιβεβαίωσε η οργάνωση Χαμάς στη Γάζα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο βομβαρδισμός αυτός έγινε στον καταυλισμό που βρίσκεται στην περιοχή Μαγάζι, στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας Γάζας. ‘Ετσι μόνον σήμερα, αυξήθηκε ήδη στους 28 ο αριθμός των νεκρών στις τάξεις των Παλαιστίνιων μετά από πολύωρους και σφοδρούς ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης