Ο κύβος ερρίφθη. Τo σενάριο ο πατέρας τη Μέγκαν Μαρκλ να μην παραστεί στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι τελικά επιβεβαιώνεται.

Ο ίδιος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, αλλά και να έχει εμπλοκή σε σκάνδαλο με παπαράτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα μέσα ενημέρωσης, ο Τόμας Μαρκλ είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα καρδιακό επεισόδιο. Ωστόσο, πίσω από την απουσία του από τον γάμο υπάρχει έντονο παρασκήνιο.

Όπως ανέφερε το TMZ, ο μπαμπάς της μέλλουσας πριγκίπισσας είχε συνεργασία με φωτογραφικό πρακτορείο στο Λος Άντζελες για να σκηνοθετήσει φωτογραφίες με τις ετοιμασίες του ιδίου για τον γάμο.

Από το παλάτι του Κένσιγκτον δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο για τις φήμες, ωστόσο ζητήθηκε κατανόηση και σεβασμός για αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα ωστόσο είχε ανακοινωθεί από το Παλάτι πως ο Τόμας Μαρκλ θα ήταν αυτός που θα συνόδευε την κόρη του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor, όπου το προσεχές Σάββατο θα τελεστεί ο γάμος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Τόμας Μαρκλ έλαβε την απόφαση τελικά να μην παρευρεθεί στον γάμο, θέλοντας να μην ντροπιάσει την κόρη του ή τη βασιλική οικογένεια.

Το TMZ μετέδωσε πως ο πατέρας της Μαρκλ επέτρεψε στο φωτογραφικό πρακτορείο να τραβήξει φωτογραφίες του και ότι ο ίδιος είπε πως δεν είχε κίνητρο τα χρήματα.

Ο ιστότοπος ανέφερε πως ο Μαρκλ είχε διαμαρτυρηθεί ότι κάποιες φορές κατά το τελευταίο έτος ο ίδιος είχε δεχθεί κυνήγι από παπαράτσι και ότι είχε απορρίψει μεγάλες οικονομικές προσφορές για συνεντεύξεις.

Σκέφτηκε ότι οι εικόνες θα βοηθούσαν στη δημόσια εικόνα του.

Οι επίμαχες φωτογραφίες θα τον έδειχναν την ώρα που θα έκανε πρόβες ενώ φορούσε το κοστούμι του, ενώ θα έκανε γυμναστική σε ένα πάρκο, ενώ θα διάβαζε ένα βιβλίο για τη βρετανική ιστορία κ.ο.κ.

Οι πιθανοί αντικαταστάτες

1. Η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ είναι η πιο πιθανή αντικαταστάτρια του Τόμας Μαρκλ. Η Ντόρια Ράγκλαντ είναι πολύ κοντά με την κόρη της, ενώ έχει γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι.

2. Ο πεθερός της, ο πρίγκιπας Κάρολος

Ακόμη ένας υποψήφιος για να συνοδεύσει τη μέλλουσα νύφη είναι ο πεθερός της, ο πρίγκιπας Κάρολος. Ο Κάρολος δεν έχει άλλη επίσημη υποχρέωση κατά τη διάρκεια του γάμου.

3. Ο παππούς του γαμπρού, ο πρίγκιπας Φίλιππος

Η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να βρεθεί και στο πλευρό του πρίγκιπα Φιλίππου, παππού του γαμπρού. Το σενάριο αυτό κρίνεται απίθανο, καθώς η υγεία του είναι επιβεβαρυμμένη και μετά και την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης του ισχίου του οι πιθανότητες να διασχίσει (110 βήματα) τον διάδρομο της εκκλησίας είναι ελάχιστες.

4. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Μια τέταρτη «επιλογή» είναι ο αδελφός του Χάρι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Υπενθυμίζεται πως όταν η πριγκίπισσα Μαργαρίτα παντρεύτηκε τον Αντουάν Άρμστρονγκ – Τζόουνς το 1960, ο κουνιάδος της πρίγκιπας Φίλιππος τη συνόδευσε, καθώς ο πατέρας της, βασιλιάς Γεώργιος VI, είχε πεθάνει το 1952.


 
5. Μόνη της

Τελευταία επιλογή προκρίνεται η Μέγκαν Μαρκλ να διασχίσει μόνη της τον διάδρομο της εκκλησίας. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια σημαντική επίδειξη προσωπικής δύναμης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης