Για απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, κάνουν λόγο οι Ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ukrayinska Pravda.

Η απόπειρα αυτή, η οποία ήταν αποτυχημένη, έλαβε χώρα πριν από δύο μήνες, όπως υποστήριξε ο Κιρίλ Μπουντάνοφ, επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας. Ο Μπουντάνοφ ισχυρίστηκε με δηλώσεις του στην «Ουκρανική Πράβδα»  δήλωσε ότι η απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρώσου προέδρου έγινε μετά την έναρξη του πολέμου κατά της Ουκρανίας και υποστήριξε ότι πήγαν να τον σκοτώσουν κάποιοι Καυκάσιοι, χωρίς να αναφέρει την ακριβή εντοπιότητα τους. Ως γνωστόν, η περιοχή του Καυκάσου περιλαμβάνει, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία και τμήματα της νότιας Ρωσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Υπήρξαν απόπειρες δολοφονίας κατά του Πούτιν. Υπήρξε ακόμη και μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του μέσω, όπως λένε, Καυκάσιων πριν από λίγο καιρό. Δεν πρόκειται για δημόσιες πληροφορίες. Ήταν μια εντελώς ανεπιτυχής προσπάθεια, αλλά όντως έγινε… Ήταν πριν από περίπου δύο μήνες. Για άλλη μια φορά, ήταν ανεπιτυχής. Η εκδήλωση αυτής της απόπειρας δεν πήρε καμία δημοσιότητα, αλλά έγινε» ήταν οι δηλώσεις-ισχυρισμοί του Κιρίλ Μπουντάνοφ, οι οποίες βέβαια ελέγχονται για την αληθοφάνεια και την αξιοπιστία τους.

Πρόσφατα μάλιστα, ο Κιρίλ Μπουντάνοφ είχε δηλώσει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει φτάσει σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορεί ούτε να σταματήσει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, ούτε να τον κερδίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης