Σε οκτώ κομμάτια τεμάχισε το σώμα της φίλης του, ένας νεαρός άντρας, από το Σαιντ Ετιέν, της κεντροανατολικής Γαλλίας, όταν η άτυχη γυναίκα του αποκάλυψε ότι είχε προσβληθεί από τον ιo του Aids.

Το διαμελισμένο σώμα της γυναίκας ανακαλύφθηκε στα σκουπίδια το χθες το βράδυ, έπειτα από την ομολογία του 25χρονου φίλου της, ο οποίος προηγουμένως είχε συλληφθεί από την τοπική Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δράμα εκτυλίχθηκε στην κατοικία του νεαρού, στην οποία γιόρταζε τα 25α του γενέθλια με τη φίλη του, η οποία σύμφωνα με τις Αρχές έκανε χρόνια χρήση ναρκωτικών, και είχαν γνωριστεί μόλις επτά ημέρες πριν διαπραχθεί αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, ο νεαρός πρότεινε στην κοπέλα σεξουαλική επαφή, την οποία εκείνη αρνήθηκε, ανακοινώνοντάς του ότι  είναι φορέας του Aids. Εκείνη τη στιγμή ο νεαρός βγήκε εκτός εαυτού. Αφού τη στραγγάλισε, στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα της  στο μπάνιο, και το έκοψε σε οκτώ κομμάτια με ένα πριόνι.

Να σημειωθεί ότι αύριο αναμένεται να διενεργηθεί η διαδικασία της νεκροψίας, ενώ το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος, δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης