Αποτελεί ένα πρόσωπο που συζητήθηκε πολύ: ο λόγος για τη διάσημη σωσία της απερχόμενης Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, Ούρσουλα Βανέτσκι.

Η ίδια κυκλοφορεί με λιμουζίνες, φορώντας εκλεπτυσμένα ρούχα και κοσμήματα, και μοιάζει απίστευτα πολύ με τη Γερμανίδα καγκελάριο.

Η Ούρσουλα Βανέτσκι – εντελώς συγκυριακά – πλέον προτίθεται να αποσυρθεί. Όπως ακριβώς και η Άνγκελα Μέρκελ έπειτα από 13 χρόνια στο αξίωμα της καγκελαρίας.
«Εάν κυλήσουν όλα όπως τα φαντάζομαι, με το τέλος της θητείας της ως καγκελαρίου θα πάρουμε μαζί σύνταξη» λέει η 61 ετών Βανέτσκι.
«Χαίρομαι που θα επιστρέψει κάποια ηρεμία για την κυρία Μέρκελ και για μένα» δηλώνει και προσθέτει πως αισθάνεται «χορτάτη» από τη δημοσιότητα που έλαβε όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν λυπάμαι καθόλου που τα φώτα της δημοσιότητας θα σβήνουν μελλοντικά, διότι χόρτασα από τη δημοσιότητα, τις πολλές εμφανίσεις και τις υψηλές αξιώσεις εκείνων που με καλούν να μιμηθώ τη Μέρκελ» σημειώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έπρεπε να αλλάξω απολύτως τίποτα για να γίνω Μέρκελ, πώς να μιλώ, πώς να στέκομαι, όλη μου η αύρα, όλα ίδια… το χτένισμα το έκλεψε η κυρία Μέρκελ από μένα κι όχι το αντίστροφο» τονίζει η κα Βανέτσκι, χαριτολογώντας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης