Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή, μετά το «πιάσιμο στα πράσα» δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας Νιούελς ολντ μπόις να ερωτοτροπούν στο αυτοκίνητό του ενός.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός Ρικάρντο Νόιρ κι ο τερματοφύλακας Σεμπαστιάν Περάτα, εθεάθησαν να κάνουν στοματικό έρωτα σε δημόσια θέα στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο. Διερχόμενοι από το σημείο οπαδοί της ομάδας τους, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν εν μέση οδώ. Και οι δύο παίκτες οδηγήθηκαν στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, συνέβη στο κέντρο της περιοχής Ροσάριο, κατά τη διεξαγωγή ενός αγώνα της Νιούελς ολντ μπόις ενάντια στην Αλμιράντε Μπράουν.

Ο Σεμπαστιάν Περάτα, προκειμένου να «καθαρίσει» το όνομά του από το σκάνδαλο, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ηρεμήστε… Αυτό που ισχύει είναι ότι υπάρχει κάποιος που θέλει να με καταστρέψει, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να μου κάνει κακό κάνει λάθος, οι βλακείες με κάνουν μόνο να γελάω». Εν ολίγοις, ο τερματοφύλακας έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τους followers του πως πρόκειται για σκευωρία.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης