Αρνείται πως συνεργάστηκε με τη Ρωσία ο γαμπρός του Τραμπ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017, 22:48
Αρνείται πως συνεργάστηκε με τη Ρωσία ο γαμπρός του Τραμπ
Ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και στενός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, παραδέχθηκε σήμερα πως συναντήθηκε με Ρώσους σε τέσσερις περιπτώσεις στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ,. Παράλληλα, διέψευσε ότι συνέργησε με οποιονδήποτε τρόπο με τη ρωσική πλευρά προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές ο πεθερός του.

Σε ανακοίνωση την οποία δημοσιοποιήθηκε από τα αμερικανικά ΜΜΕ μερικές ώρες πριν από την ακρόασή του από την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, ο Κούσνερ επεσήμανε μεταξύ άλλων πως οι επαφές του με τον Ρώσο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον Σεργκέι Κίσλιακ και άλλους Ρώσους αξιωματούχους ήταν μέρος των κανονικών καθηκόντων του, καθώς ήταν υπεύθυνος για τις σχέσεις με ξένες κυβερνήσεις στο επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.

«Δεν συνέργησα, ούτε γνωρίζω οποιονδήποτε άλλον στην προεκλογική εκστρατεία που να συνέργησε, με οποιαδήποτε ξένη κυβέρνηση»,  υπογράμμισε ο Κούσνερ και πρόσθεσε:

«Δεν είχα ανάρμοστες επαφές. Δεν εξαρτιόμουν από ρωσικά κεφάλαια για να χρηματοδοτήσω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες στον ιδιωτικό τομέα».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017, 22:48