Η καμαριέρα που υποστηρίζει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Ντομινίκ Στρος Καν θα αρνηθεί κατηγορηματικά ενώπιον της δικαιοσύνης ότι είχε μαζί του συναινετική σεξουαλική συνεύρεση, δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της Τζεφ Σαπίρο στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

«Όταν οι ένορκοι θα ακούσουν τη μαρτυρία της και θα την δουν, όταν τελικά θα μπορέσει να διηγηθεί την ιστορία της δημόσια», θα αντιληφθούν ότι «οι ισχυρισμοί τους για συναινετική σεξουαλική συνεύρεση ή για ραντεβού, είναι ψευδείς», δήλωσε ο δικηγόρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει τίποτα το συναινετικό σε αυτό που συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου», επέμεινε ο δικηγόρος.

Την Δευτέρα, ενώπιον του δικαστηρίου, ο δικηγόρος του κ. Στρος-Καν, ο κ. Μπέντζαμιν Μπράφμαν, είπε με διφορούμενο τρόπο: “Τα ιατροδικαστικά στοιχεία, κατά την άποψη μας, δεν συμπίπτουν με μια καταναγκαστική συνουσία”, χωρίς να γίνει γνωστό αν αυτή η δήλωση αντιπροσώπευε μια νέα γραμμή άμυνας αφότου αρνήθηκε όλα τα γεγονότα.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, βασιζόμενα σε μια πηγή «που πρόσκειται στην υπεράσπιση», αναφέρθηκαν στη συνέχεια σε μια υπερασπιστική γραμμή που θα υποστηρίζει ότι η «σεξουαλική συνεύρεση μπορεί να ήταν συναινετική».

   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης