“Xαμένος στο γαλαξία της Ανδρομέδας” βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος, Barack Obama, υποστήριξε ο ηγέτης της Βενεζουέλας, Hugo Chavez, υπενθυμίζοντας για μια ακόμη φορά να κλείσουν οι αμερικανικές βάσεις στην περιοχή.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Obama είχε δηλώσει ότι οι επικριτές της αμερικανικής πολιτικής στη Λατινική Αμερική, οι οποίοι ζητούν από την Washington να κάνει περισσότερα για την αποκατάσταση του προέδρου της Ονδούρας, “δεν μπορούν να τα έχουν όλα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Δεν σας ζητούμε να κάνετε επέμβαση στην Ονδούρα. Αντιθέτως, ζητούμε “η αυτοκρατορία” να πάρει τα χέρια της μακριά από την Ονδούρα και τη Λατινική Αμερική”, ανέφερε ο Chavez, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ραδιοτηλεοπτικής του εμφάνισης.

“Ο πρόεδρος Obama είναι χαμένος στον αστερισμό της Ανδρομέδας, έχει χάσει τους προσανατολισμούς του”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Chavez.

Επίσης, ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν εκ των προτέρων τα σχέδια για το πραξικόπημα με στόχο την ανατροπή του προέδρου της Ονδούρας, Manuel Zelaya, αποκαλύπτοντας ότι στρατιωτικό αεροσκάφος μετέφερε τον έκπτωτο πρόεδρο Zelaya σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης