Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση είναι η γυναίκα, που επέβαινε στη θέση του συνοδηγού, μέσα στο τζιπ του 33χρονου Έρνεστ Μπράουν, που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, μετά από αιματηρό περιστατικό στο Μπρούκλιν.

Η γυναίκα γλίτωσε κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή, καθώς όταν είδε το δράστη, να σηκώνει  όπλο, έσκυψε να πάρει το κινητό της, για να ειδοποιήσει την αστυνομία.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπράουν που γαζώθηκε από τουλάχιστον δέκα σφαίρες, ήταν πατέρας οκτώ παιδιών. Η μητέρα ενός εκ των παιδιών, επισκέφθηκε τη σκηνή του εγκλήματος και την ώρα που μιλούσε στους δημοσιογράφους, κατέρρευσε, μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων.

Ο άτυχος άντρας και η 22χρονη κοπέλα, κάθονταν αμέριμνοι μέσα στο αμάξι, σε μια άκρη του δρόμου στο Μπρούκλιν, στην οδό Halsey, στο Στίβενσοντ. Όταν είδαν από απέναντι, έναν τύπο να τους πλησιάζει και λίγα μέτρα πριν φτάσει στο τζιπ, να σηκώνει το όπλο και ν’ αρχίζει το κακό.

Ο δράστης του φονικού, που διέφυγε πεζός από τη λεωφόρο «Patchen», φορούσε σύμφωνα με μαρτυρίες, μπλε μπλούζα και γκρι παντελόνι φόρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες συνεχίζονται. Τα κίνητρα και η ταυτότητα του δράστη παραμένουν μυστήριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης