Είναι πραγματικά να απορεί κανείς το πώς ένα τόσο μικρό όχημα κατάφερε να προκαλέσει τόσο μεγάλο χαμό. Στην ιταλική πόλη Καρντίτο, στην επαρχία Φροζινόνε, στα περίχωρα της Νάπολης, ο οδηγός ενός λευκού Fiat εγκλωβίστηκε σε έναν δρόμο προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στη μικρή πόλη.

Στον δρόμο που βρίσκεται υπάρχει ένας μικρός χώρος για στάθμευση και κάπως έτσι προσπάθησε – ματαίως – να παρκάρει. Αλλά ο σχετικά ηλικιωμένος οδηγός έδειξε ότι δεν σκαμπάζει και πολύ από… βολάν, αναστατώνοντας και εξαγριώνοντας όσους διερχόμενους έτυχε να περνούν από το σημείο εκείνη τη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός μπλόκαρε ανάμεσα στα ήδη παρκαρισμένα αυτοκίνητα παρεμποδίζοντας όχι μόνο τα υπόλοιπα οχήματα – ανάμεσά τους μια πομπή από μοτοσυκλετιστές με Harley Davidson – αλλά και τους διαβάτες, «κόβοντας» μάλιστα μια εκκλησιαστική πομπή που περνούσε εκείνη την ώρα από τον δρόμο εν πλήρει εξαρτύσει, με εξαπέρυγα κλπ.

Το επεισόδιο είναι τραγελαφικό, αν και ορισμένοι υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι και «στημένο» επίτηδες, σύμφωνα με τη λογική των viral videos που φτιάχνονται ειδικά για τον σκοπό αυτό: να ανεβούν στο διαδίκτυο και να προκαλέσουν αντιδράσεις. Η κατάληξη είναι η αναμενόμενη: ο οδηγός παραιτείται των προσπαθειών του να παρκάρει και αποχωρεί από το σημείο προκαλώντας τα ειρωνικά χειροκροτήματα των παρισταμένων.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης