Στο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου επέβαινε σύμφωνα με το BBC ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha. Οι πληροφορίες του βρετανικού δικτύου δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί. Επίσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσοι ήταν συνολικά οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο. Πάντως ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα σε διεθνή μέσα ενημέρωσης τα οποία, επικαλούμενα την πληροφορία του ΒΒC, αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Λέστερ είναι νεκρός. Ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής, το πρακτορείο Reuters μετέδωσε πως μεταξύ των επιβαινόντων στο ελικόπτερο ήταν και η κόρη του προέδρου.

Πάντα σύμφωνα με το Reuters, εκτός του προέδρου της Λέστερ και της κόρης του, στο ελικόπτερο επέβαιναν οι δύο πιλότοι και ένα πέμπτο άτομο που δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν λίγο μετά τη λήξη του αγώνα της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης των «αλεπούδων», συνετρίβη υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ενώ το γήπεδο εκκενώθηκε και η αποστολή της Γουέστ Χαμ αποχώρησε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε κάποιου είδους βλάβη στο ελικόπτερο, ενώ σύμφωνα με έναν φίλαθλο που επικαλείται το BBC ,ο ουραίος έλικας δεν λειτουργούσε σωστά και στροβιλιζόταν ανεξέλεγκτα.

Το ΒΒC επικαλέστηκε πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού προέδρου, αλλά μέχρι στιγμής, οι Αρχές καθώς και ο σύλλογος δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα. Πάντως παίκτες της Λέστερ όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Γουίλφρεντ Ντιντί εκδήλωσαν τη θλίψη τους για το δυστύχημα στα προφίλ τους στα social media.

H απογείωση του ελικοπτέρου:

Στο βίντεο που ακολουθεί, ακούγεται ο θόρυβος της συντριβής του ελικοπτέρου, κατά τη διάρκεια ζωντανής αθλητικής εκπομπής:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης