«Τρεις Έλληνες Ρομά συνελήφθησαν ως ύποπτοι για απαγωγή ανηλίκου, λίγες ημέρες μετά την σύλληψη ενός άλλου ζευγαριού που κατηγορείται ότι απήγαγε ένα κορίτσι που είναι γνωστό ως Μαρία».

Τα παραπάνω αναφέρει η βρετανική Daily Mail, για τις σημερινές εξελίξεις με τη σύλληψη τριών Ρομά στη Μυτιλήνη, οι οποίοι φέρονται να είχαν παράνομα υπό την εποπτεία τους ένα βρέφος 2,5 μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Daily Mail μεταξύ άλλων φιλοξενεί δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή του νησιού, Παναγιώτη Κορντονούρη, ο οποίος ανέφερε ότι μία 19χρονη, ένας 21χρονος και η 51χρονη μητέρα του συνελήφθησαν σε τοποθεσία έξω από την πρωτεύουσα του νησιού.

«O αστυνομικός διευθυντής είπε στο Associated Press ότι οι συλληφθέντες υποστήριξαν πως μία άγνωστη γυναίκα Ρομά που συνάντησαν στην Αθήνα τους παραχώρησε το βρέφος. H γυναίκα αυτή φέρεται, βάσει των όσων κατέθεσαν, να τους είπε ότι έχει πέντε παιδιά και δεν μπορεί να αναθρέψει το βρέφος», προσθέτει η Daily Mail στο εκτενές ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το νέο περιστατικό είναι παρόμοιο με την υπόθεση της μικρής «Μαρίας».

Διαβάστε επίσης:
EΛ.ΑΣ.: Τρεις συλλήψεις για υπόθεση «αρπαγής» ανηλίκου, Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013, 18:59

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης