Στραμμένα στη δολοφονία του ετεροθαλούς αδερφού του Βορεοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν είναι τις τελευταίες ημέρες τα διεθνή Μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου από νωρίς το πρωί της Κυριακής ο Κιμ Γιονγκ Ναμ χρειάστηκε από 15 έως 20 λεπτά για να πεθάνει.

Θυμίζουμε, πως οι αρχές της Μαλαισίας προσπαθούν με κάθε τρόπο να λύσουν το μυστήριο το οποίο πλανάται γύρω από τη δολοφονία και έτσι έχουν ζητήσει ακόμα και την συνδρομή της Ιντερπόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για διπλωμάτη της Βορείου Κορέας που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία.

Το πρωί της Κυριακής σύμφωνα με το Associated Press ο υπουργός Υγείας της Μαλαισίας αναφερόμενος στον Κιμ Γιονγκ Ναμ υπογράμμισε πως πέθανε μέσα σε 15 με 20 λεπτά από τη στιγμή που δηλητηριάστηκε.

Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ σκόπευε να αναχωρήσει από τη Μαλαισία για το Μακάο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε αφού δηλητηριάστηκε και πέθανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ετεροθαλής αδερφός του Βορεοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, όταν ήταν καθ’ οδόν για το νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Μαλαισία: Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ δολοφονήθηκε με νευροτοξικό χημικό που ο ΟΗΕ θεωρεί όπλο μαζικής καταστροφής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης